All Sigtuna Motor Service

Stockholms län

Information

600506-XXXX är organisationsnummer för bolaget All Sigtuna Motor Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som All Sigtuna Motor Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sigtuna som är den kommunen som All Sigtuna Motor Service finns i.

All Sigtuna Motor Service har varit registrerat sedan 1999-05-27 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för All Sigtuna Motor Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

All Sigtuna Motor Service är och det finns flera bolag i Sigtuna som också är .

Firmatecknare för All Sigtuna Motor Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med All Sigtuna Motor Service så kan ni göra det på telefon genom 08-59252870 eller genom brev på följande adress:

Bilverkstad.

Det finns olika personer som har en koppling med All Sigtuna Motor Service och det är Andersson, Nils Roland som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,