MD Musikunderhållning

Stockholms län

Information

MD Musikunderhållning är ett av många verksamheter som finns i Sigtuna. Det är nämligen den kommunen som MD Musikunderhållning finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

MD Musikunderhållning är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-08-04.

MD Musikunderhållning som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-09-29. Men sedan 2003-08-04 så har MD Musikunderhållning varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MD Musikunderhållning så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-59127469.

Sigtuna arbetar för att verksamheter som MD Musikunderhållning ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för MD Musikunderhållning. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Musikalisk underhållning såsom trubadur, diskjockey samt dansunderhållning vid olika festligheter tex. bröllop, 50-års kalas mm.

Firmatecknare för MD Musikunderhållning är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MD Musikunderhållning och det är följande personer, Deling, Per Mikael som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för MD Musikunderhållning är 611213-XXXX.