GG EKONOMIFINANS

Stockholms län

Information

620918-XXXX är organisationsnummer för verksamheten GG EKONOMIFINANS. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GG EKONOMIFINANS är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sigtuna som är den kommunen som GG EKONOMIFINANS finns i.

GG EKONOMIFINANS har varit registrerat sedan 1993-08-24 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för GG EKONOMIFINANS så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

GG EKONOMIFINANS är och det finns flera verksamheter i Sigtuna som också är .

Firmatecknare för GG EKONOMIFINANS är följande:

Vill ni komma i kontakt med GG EKONOMIFINANS så kan ni göra det på telefon genom 08-59250395 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom ekonomi och finans samt förvaltning och handel med värdepapper

Det finns olika personer som har en koppling med GG EKONOMIFINANS och det är Gedin, Gordana som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,