Mascot Fest & Bemanning

Stockholms län

Information

I Sigtuna finns det ett Enskild firma som heter Mascot Fest & Bemanning. Det finns flera företag som liknar Mascot Fest & Bemanning i Stockholms län. Sigtuna är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Mascot Fest & Bemanning är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-08-04 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1987-02-02 så har Mascot Fest & Bemanning varit registrerat och sedan 2003-08-04 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Mascot Fest & Bemanning och det finns fler företag som är det i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med Mascot Fest & Bemanning så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Mascot Fest & Bemanning så kan ni göra det på 073-6890114.

Festarrangemang för företag och privat, bröllop, födelsedagar, studentfester, temafester samt uthyrning av hotell och restaurangpersonal. Personaluthyrning inom turism- och resebranschen. Personaluthyrning och rekrytering inom vård (sjukvård, primärvård och äldreomsorg). Städning av kontor, lokaler, villor, lägenheter, flyttstädning och golvvård samt uthyrning av städpersonal. Import och export samt försäljning av restauranggods och textilier.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Kayani, Sarfraz Iqbal som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Mascot Fest & Bemanning har 621101-XXXX som sitt organisationsnummer.