Condive

Stockholms län

Information

660424-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Condive. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Condive är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sigtuna som är den kommunen som Condive finns i.

Condive har varit registrerat sedan 2001-01-25 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Condive så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-29.

Condive är och det finns flera verksamheter i Sigtuna som också är .

Firmatecknare för Condive är följande:

Vill ni komma i kontakt med Condive så kan ni göra det på telefon genom 070-6559905 eller genom brev på följande adress:

Försäljning, tillverkning, montering och konsultverksamhet inom dyk, bygg, anläggning och reklam.

Det finns olika personer som har en koppling med Condive och det är Eliasson, Nicklas som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,