RECAP Ekonomi och Utbildning

Stockholms län

Information

670415-XXXX är organisationsnummer för verksamheten RECAP Ekonomi och Utbildning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RECAP Ekonomi och Utbildning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sigtuna som är den kommunen som RECAP Ekonomi och Utbildning finns i.

RECAP Ekonomi och Utbildning har varit registrerat sedan 2005-02-09 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för RECAP Ekonomi och Utbildning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-25.

RECAP Ekonomi och Utbildning är och det finns flera verksamheter i Sigtuna som också är .

Firmatecknare för RECAP Ekonomi och Utbildning är följande:

Vill ni komma i kontakt med RECAP Ekonomi och Utbildning så kan ni göra det på telefon genom 08-59149555 eller genom brev på följande adress:

Konsult inom ekonomi och bokföringsarbete. Utbildning av hästar för försäljning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med RECAP Ekonomi och Utbildning och det är Rongve, Anna Jessica som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,