Amir Lastbilar

Stockholms län

Information

Amir Lastbilar hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sigtuna som är den kommunen där Amir Lastbilar finns. I Sigtuna så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Amir Lastbilar tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Amir Lastbilar har haft sedan 2007-09-06. Amir Lastbilar har funnits sedan och 2007-09-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Amir Lastbilar så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-59119839.

Sigtuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Amir Lastbilar har idag 690209-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Amir Lastbilar

Handel med begagnade lastbilar och vägmaskiner samt begagnade reservdelar.

I Amir Lastbilar så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jasem, Kadhem Hamid som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, Hamid, Amir Kadhem som är född 1991 och har titeln Prokurist, .