Yücedogans Grill i Sigtuna (SIGTUNAGRILLEN)

Stockholms län

Information

Yücedogans Grill i Sigtuna (SIGTUNAGRILLEN) är ett av många verksamheter som finns i Sigtuna. Det är nämligen den kommunen som Yücedogans Grill i Sigtuna (SIGTUNAGRILLEN) finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Yücedogans Grill i Sigtuna (SIGTUNAGRILLEN) är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-02-05.

Yücedogans Grill i Sigtuna (SIGTUNAGRILLEN) som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-01-14. Men sedan 2004-02-19 så har Yücedogans Grill i Sigtuna (SIGTUNAGRILLEN) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Yücedogans Grill i Sigtuna (SIGTUNAGRILLEN) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-59250791.

Sigtuna arbetar för att verksamheter som Yücedogans Grill i Sigtuna (SIGTUNAGRILLEN) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Yücedogans Grill i Sigtuna (SIGTUNAGRILLEN). Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Grill, pizzeria och servering.

Firmatecknare för Yücedogans Grill i Sigtuna (SIGTUNAGRILLEN) är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Yücedogans Grill i Sigtuna (SIGTUNAGRILLEN) och det är följande personer, Yücedogan, Ferhat som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Yücedogans Grill i Sigtuna (SIGTUNAGRILLEN) är 730225-XXXX.