Zelo

Stockholms län

Information

731217-XXXX är organisationsnummer för bolaget Zelo. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Zelo är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sigtuna som är den kommunen som Zelo finns i.

Zelo har varit registrerat sedan 2006-02-07 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Zelo så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

Zelo är och det finns flera bolag i Sigtuna som också är .

Firmatecknare för Zelo är följande:

Vill ni komma i kontakt med Zelo så kan ni göra det på telefon genom 070-9942452 eller genom brev på följande adress:

Musik, teater och musikteater-verksamhet. Även inom reklamområdet. Musikproduktion i studio. Mediaproduktion, film, reklam, radio, grafisk formgivning i form av affischer, flyers, reklamblad. Webbproduktion och programmering. Friskvård och hälsopreparat.

Det finns olika personer som har en koppling med Zelo och det är Lagercrantz, Henrik Johan som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,