Arbetskooperativet Lafo Ekonomisk förening

Stockholms län

Information

Arbetskooperativet Lafo Ekonomisk förening är ett företag som finns i Sigtuna. I Arbetskooperativet Lafo Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Baldeh, Shariff som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Gassama, Modou som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Sidibeh, Hadrammeh som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bojang, Lamin som är född 1961 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Arbetskooperativet Lafo Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Arbetskooperativet Lafo Ekonomisk förening på telefon 073-6416492.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva ekonomisk verksamhet i tre huvud- områden: förvaltning, handel och produktutveckling inom livs- medelsbranschen, i vilken medlemmarna deltar med egen arbets- insats samt begagnar föreningens tjänster och produkter.

Idag är Arbetskooperativet Lafo Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Arbetskooperativet Lafo Ekonomisk förening är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sigtuna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Arbetskooperativet Lafo Ekonomisk förening innehar ej F-skattsedel och Arbetskooperativet Lafo Ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-03-27.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Arbetskooperativet Lafo Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna -suppleanten

Arbetskooperativet Lafo Ekonomisk förening har 769600-8650 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.