ATC Bygg & Skadeservice

Stockholms län

Information

770215-XXXX är organisationsnummer för bolaget ATC Bygg & Skadeservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ATC Bygg & Skadeservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sigtuna som är den kommunen som ATC Bygg & Skadeservice finns i.

ATC Bygg & Skadeservice har varit registrerat sedan 1998-05-20 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ATC Bygg & Skadeservice så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

ATC Bygg & Skadeservice är och det finns flera bolag i Sigtuna som också är .

Firmatecknare för ATC Bygg & Skadeservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med ATC Bygg & Skadeservice så kan ni göra det på telefon genom 08-59030500 eller genom brev på följande adress:

Bygg, måleri och städning och inredning, dekoration och sanering av mögel och asbest samt transport.

Det finns olika personer som har en koppling med ATC Bygg & Skadeservice och det är Werner, Clas Peter Villehard som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,