TRU Konsult, Ibrahim Khalifa

Stockholms län

Information

TRU Konsult, Ibrahim Khalifa hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sigtuna som är den kommunen där TRU Konsult, Ibrahim Khalifa finns. I Sigtuna så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. TRU Konsult, Ibrahim Khalifa tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket TRU Konsult, Ibrahim Khalifa har haft sedan 2007-11-15. TRU Konsult, Ibrahim Khalifa har funnits sedan och 2007-11-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till TRU Konsult, Ibrahim Khalifa så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Sigtuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

TRU Konsult, Ibrahim Khalifa har idag 770529-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för TRU Konsult, Ibrahim Khalifa

Konsultverksamhet rörande IT-strategiska frågor, installation, utredning och drift av hårdvara, mjukvara och kommunikation samt i förekommande fall dataprogrammering.

I TRU Konsult, Ibrahim Khalifa så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Khalifa, Josef Ibrahim som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .