Getwell Stockholm

Stockholms län

Information

770601-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Getwell Stockholm. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Getwell Stockholm är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sigtuna som är den kommunen som Getwell Stockholm finns i.

Getwell Stockholm har varit registrerat sedan 2006-07-06 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Getwell Stockholm så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Getwell Stockholm är och det finns flera verksamheter i Sigtuna som också är .

Firmatecknare för Getwell Stockholm är följande:

Vill ni komma i kontakt med Getwell Stockholm så kan ni göra det på telefon genom 070-6705672 eller genom brev på följande adress:

Terapeutisk massage och nutritionsrådgivning.

Det finns olika personer som har en koppling med Getwell Stockholm och det är Nordin, Linda Peggy Maria som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,