Granby Byggplåt & Ventilation

Stockholms län

Information

I Sigtuna finns det ett Enskild firma som heter Granby Byggplåt & Ventilation. Det finns flera företag som liknar Granby Byggplåt & Ventilation i Stockholms län. Sigtuna är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Granby Byggplåt & Ventilation är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-12-08 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2005-11-03 så har Granby Byggplåt & Ventilation varit registrerat och sedan 2005-12-08 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Granby Byggplåt & Ventilation och det finns fler företag som är det i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med Granby Byggplåt & Ventilation så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Granby Byggplåt & Ventilation så kan ni göra det på 073-4406776.

Plåtslageri, takarbeten, fasadarbeten. Försäljning av vatten- avrinningssystem och plåtmaterial. Renovering och byggnationer av olika slag såsom utbyggnader, renoveringar, ventilation och allt som har med det att göra mätning och justering samt fastighets- service. Projektering och funktionskontroller.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Zetterberg, Karl Jimmy som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Granby Byggplåt & Ventilation har 770715-XXXX som sitt organisationsnummer.