Alex till Er tjänst

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sigtuna och Alex till Er tjänst är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Alex till Er tjänst är ett av dem. Statusen för Alex till Er tjänst är att Bolaget är aktivt.

Alex till Er tjänst är ett Enskild firma och skapades 2007-02-23. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sigtuna där företaget finns i jobbar för att företag som Alex till Er tjänst ska trivas.

Alex till Er tjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-22. I Sigtuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bedriva byggarbete, rörarbete, snöröjning, trädgårdsarbete, snickerier, grovarbete, markarbete, måleriarbete samt transporter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Alex till Er tjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-22.

Idag är Alex till Er tjänst och det finns flera företag som är det idag i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med Alex till Er tjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-2065623.

.

De som är på något sätt har med Alex till Er tjänst är Niby, Alexander Ove Sebastian som är född 1983 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Alex till Er tjänst har 830910-XXXX som sitt organisationsnummer.