ABH DELAR HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

916508-6241 är organisationsnummer för bolaget ABH DELAR HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ABH DELAR HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sigtuna som är den kommunen som ABH DELAR HANDELSBOLAG finns i.

ABH DELAR HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1981-12-30 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ABH DELAR HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

ABH DELAR HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Sigtuna som också är .

Firmatecknare för ABH DELAR HANDELSBOLAG är följande:
Firman tecknas ensam av -Nyquist, Gustaf Anders

Vill ni komma i kontakt med ABH DELAR HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 08-59119225 eller genom brev på följande adress:
Masking. 13, 195 60, Arlandastad

Försäljning av reservdelar till motorfordon

Det finns olika personer som har en koppling med ABH DELAR HANDELSBOLAG och det är Märstahuset AB som är född och har titeln Bolagsman, Nyquist, Gustaf Anders som är född 1949 och har titeln Bolagsman,