Restaurang & Pizzeria Pompeji Handelsbolag

Stockholms län

Information

Restaurang & Pizzeria Pompeji Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Sigtuna. Det är nämligen den kommunen som Restaurang & Pizzeria Pompeji Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Restaurang & Pizzeria Pompeji Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Restaurang & Pizzeria Pompeji Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1991-06-24. Men sedan 1991-01-01 så har Restaurang & Pizzeria Pompeji Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Nymärstag. 2, 195 30, Märsta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Restaurang & Pizzeria Pompeji Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-59127771.

Sigtuna arbetar för att bolag som Restaurang & Pizzeria Pompeji Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Restaurang & Pizzeria Pompeji Handelsbolag. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Restaurangverksamhet och pizzeria.

Firmatecknare för Restaurang & Pizzeria Pompeji Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -Danishmand, Shokoufh Danna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Restaurang & Pizzeria Pompeji Handelsbolag och det är följande personer, Altas, Daniel som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Danishmand, Shokoufh Danna som är född 1973 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Restaurang & Pizzeria Pompeji Handelsbolag är 916559-3394.