Linnes Euro Team Handelsbolag

Stockholms län

Information

Datorer, marknadsföring och PR, uthyrning av personal, sjukvård och sjukvårdsutrustning samt tillverkning av digitala media samt IT. Köp och försäljning av flygplan, köp och försäljning av flyg- plansdelar, flygplansutrustning och därmed förenlig verksamhet. Konsultverksamhet inom restaurang- och mötesbranschen.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Linnes Euro Team Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Sigtuna så är Linnes Euro Team Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sigtuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sigtuna och i Stockholms län. Redan 1984-02-10 så skapades Linnes Euro Team Handelsbolag och bolaget är har F-skattsedel Linnes Euro Team Handelsbolag har haft det sedan 1994-01-01.

Linnes Euro Team Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

916602-7020 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sigtuna.

Just nu är Linnes Euro Team Handelsbolag och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Linnes Euro Team Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 08-59255969 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Linnes Euro Team Handelsbolag är Linnes, Berit som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Linnes, Per som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Linnes, Per Morten som är född 1967 och har titeln Bolagsman, .