Tellus Data Handelsbolag

Stockholms län

Information

Tellus Data Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sigtuna som är den kommunen där Tellus Data Handelsbolag finns. I Sigtuna så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Tellus Data Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Tellus Data Handelsbolag har haft sedan 1996-01-01. Tellus Data Handelsbolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Tellus Data Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tellusg. 34, 195 58, Märsta men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-59115222.

Sigtuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Tellus Data Handelsbolag har idag 916612-3258 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Tellus Data Handelsbolag

Försäljning av persondatorer, program och tillbehör samt hemelektronik, konstruktion och försäljning av program och datortillbehör samt datakonsultverksamhet, programvaruverksamhet, webbtjänstverksamhet, utbildningsverksamhet

I Tellus Data Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hedlund, Roger Lars Erik som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Larsson Hedlund, Cornelia Maria som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .