FALCO PROFIL HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

FALCO PROFIL HANDELSBOLAG är ett av många verksamheter som finns i Sigtuna. Det är nämligen den kommunen som FALCO PROFIL HANDELSBOLAG finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

FALCO PROFIL HANDELSBOLAG är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-01-30.

FALCO PROFIL HANDELSBOLAG som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-06-12. Men sedan 1990-01-01 så har FALCO PROFIL HANDELSBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ormbergsv. 34, 193 36, Sigtuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på FALCO PROFIL HANDELSBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-59250066.

Sigtuna arbetar för att verksamheter som FALCO PROFIL HANDELSBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för FALCO PROFIL HANDELSBOLAG. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Grafisk design, illustration och konsultativ verksamhet inom utbildning, data och språk.

Firmatecknare för FALCO PROFIL HANDELSBOLAG är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till FALCO PROFIL HANDELSBOLAG och det är följande personer, Isaksson, Saara Esteri som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Mäkivierikko, Aila Sinikka som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Mäkivierikko, Aram Olai Eskil som är född 1983 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för FALCO PROFIL HANDELSBOLAG är 916625-2776.