Raija A Valtonen Handelsbolag

Stockholms län

Information

969606-5243 är organisationsnummer för företaget Raija A Valtonen Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Raija A Valtonen Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sigtuna som är den kommunen som Raija A Valtonen Handelsbolag finns i.

Raija A Valtonen Handelsbolag har varit registrerat sedan 1994-08-23 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Raija A Valtonen Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Raija A Valtonen Handelsbolag är och det finns flera bolag i Sigtuna som också är .

Firmatecknare för Raija A Valtonen Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Raija A Valtonen Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-59253355 eller genom brev på följande adress:
Killinge, 193 91, Sigtuna

Handel med hantverk och presentartiklar. Reseledartjänster och reseproduktion.

Det finns olika personer som har en koppling med Raija A Valtonen Handelsbolag och det är Valtonen, Raija Anneli som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Westberg, Lars Gunnar Folke som är född 1951 och har titeln Bolagsman,