Hårverksta'n i Sigtuna Handelsbolag

Stockholms län

Information

Hårverksta'n i Sigtuna Handelsbolag är en verksamhet som finns i Sigtuna. I Hårverksta'n i Sigtuna Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lööw, Helen Elisabeth som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Tapper, Elisabeth Monica som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hårverksta'n i Sigtuna Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hårverksta'n i Sigtuna Handelsbolag på telefon 08-59250203.

Frisörer.

Idag är Hårverksta'n i Sigtuna Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Hårverksta'n i Sigtuna Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sigtuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hårverksta'n i Sigtuna Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Hårverksta'n i Sigtuna Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hårverksta'n i Sigtuna Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Hårverksta'n i Sigtuna Handelsbolag har 969612-2069 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.