PC-Specialisten Sigtuna Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sigtuna och PC-Specialisten Sigtuna Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och PC-Specialisten Sigtuna Handelsbolag är ett av dem. Statusen för PC-Specialisten Sigtuna Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

PC-Specialisten Sigtuna Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1995-03-29. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sigtuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som PC-Specialisten Sigtuna Handelsbolag ska trivas.

PC-Specialisten Sigtuna Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Sigtuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Handel, konsultverksamhet och utbildning inom databranschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PC-Specialisten Sigtuna Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är PC-Specialisten Sigtuna Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med PC-Specialisten Sigtuna Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59251560.

Firman tecknas av Bo Nyfelt, Jonas Nyfelt och Erik Nyfelt var för sig..

De som är på något sätt har med PC-Specialisten Sigtuna Handelsbolag är Nyfelt, Bo Evert som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Nyfelt, Bo Jonas som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Nyfelt, Erik Axel som är född 1974 och har titeln Bolagsman, .

PC-Specialisten Sigtuna Handelsbolag har 969613-6192 som sitt organisationsnummer.