Ullberg & Kempe Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sigtuna och Ullberg & Kempe Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Ullberg & Kempe Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Ullberg & Kempe Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Ullberg & Kempe Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1996-03-11. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sigtuna där företaget finns i jobbar för att företag som Ullberg & Kempe Handelsbolag ska trivas.

Ullberg & Kempe Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Sigtuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Restaurangverksamhet och konsultverksamhet inom livsmedel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ullberg & Kempe Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Ullberg & Kempe Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med Ullberg & Kempe Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59256780.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Ullberg & Kempe Handelsbolag är Kempe, Lars Peter som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Ullberg, Torbjörn som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .

Ullberg & Kempe Handelsbolag har 969624-8294 som sitt organisationsnummer.