Stall Spiritus Handelsbolag

Stockholms län

Information

Stall Spiritus Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sigtuna som är den kommunen där Stall Spiritus Handelsbolag finns. I Sigtuna så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Stall Spiritus Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Stall Spiritus Handelsbolag har haft sedan 1996-01-01. Stall Spiritus Handelsbolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stall Spiritus Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Brännskogen 1, 194 92, Upplands Väsby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-51020313.

Sigtuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Stall Spiritus Handelsbolag har idag 969625-3047 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Stall Spiritus Handelsbolag

Stuteriverksamhet och inackordering av hästar samt ridverksamhet.

I Stall Spiritus Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hammarlund, Jonas Olof som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Rundqvist, Anna-Karin som är född 1975 och har titeln Bolagsman, .