HODAB Läromedel Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Sigtuna och HODAB Läromedel Kommanditbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och HODAB Läromedel Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för HODAB Läromedel Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

HODAB Läromedel Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1996-04-24. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sigtuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som HODAB Läromedel Kommanditbolag ska trivas.

HODAB Läromedel Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Sigtuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Utveckling, tillverkning, import, export samt försäljning av leksaker, läromedel ergonoiska hjälpmedel, möbler för barnmiljö, fritid- hem och hobbyartiklar samt kurs- och konferensverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HODAB Läromedel Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är HODAB Läromedel Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med HODAB Läromedel Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59036020.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med HODAB Läromedel Kommanditbolag är Danielsson, Hans Olov som är född 1935 och har titeln Komplementär, Danielsson, Berit Vanja Elisabeth som är född 1933 och har titeln Kommanditdelägare, .

HODAB Läromedel Kommanditbolag har 969626-2857 som sitt organisationsnummer.