Computer Adventure Svenska Handelsbolag

Stockholms län

Information

Computer Adventure Svenska Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sigtuna som är den kommunen där Computer Adventure Svenska Handelsbolag finns. I Sigtuna så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Computer Adventure Svenska Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Computer Adventure Svenska Handelsbolag har haft sedan 1999-01-01. Computer Adventure Svenska Handelsbolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Computer Adventure Svenska Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vallstanäsv. 77, 195 70, Rosersberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-59111010.

Sigtuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Computer Adventure Svenska Handelsbolag har idag 969627-1080 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Computer Adventure Svenska Handelsbolag

Marknadsföring och försäljning av ett brett utbud av konsumtionsvaror såsom presentartiklar, hygienartiklar och kemiska produkter för hem och hushåll. Konsultverksamhet inom datautbildning.

I Computer Adventure Svenska Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hoffner, Ing-Marie Birgitta som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Hoffner, Per Jesper som är född 1967 och har titeln Bolagsman, .