LEWABI Handelsbolag

Stockholms län

Information

LEWABI Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sigtuna som är den kommunen där LEWABI Handelsbolag finns. I Sigtuna så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. LEWABI Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket LEWABI Handelsbolag har haft sedan 1997-01-01. LEWABI Handelsbolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till LEWABI Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till BORGMÄSTARVÄGEN 4, 193 35, Sigtuna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 018-504634.

Sigtuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

LEWABI Handelsbolag har idag 969636-1261 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för LEWABI Handelsbolag

Utbildning och konferenser, personalutveckling.

I LEWABI Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Matz Strinnholm, Elsa Katarina som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Wagrell, Bo Arne Lennart som är född 1953 och har titeln Bolagsman, .