Dolff och Gordins hästsport Handelsbolag

Stockholms län

Information

Dolff och Gordins hästsport Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sigtuna som är den kommunen där Dolff och Gordins hästsport Handelsbolag finns. I Sigtuna så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Dolff och Gordins hästsport Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Dolff och Gordins hästsport Handelsbolag har haft sedan 1999-01-01. Dolff och Gordins hästsport Handelsbolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Dolff och Gordins hästsport Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Solängen , 740 12, Knutby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0174-25101.

Sigtuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Dolff och Gordins hästsport Handelsbolag har idag 969652-8505 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Dolff och Gordins hästsport Handelsbolag

Hästsport, inackordering samt därmed förenlig verksamhet.

I Dolff och Gordins hästsport Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dolff, Hans Peter som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Gordin, Maria Patricia som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .