Konsultfirma Gunnel & Arne Ohlsson Handelsbolag

Stockholms län

Information

Konsultfirma Gunnel & Arne Ohlsson Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sigtuna som är den kommunen där Konsultfirma Gunnel & Arne Ohlsson Handelsbolag finns. I Sigtuna så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Konsultfirma Gunnel & Arne Ohlsson Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Konsultfirma Gunnel & Arne Ohlsson Handelsbolag har haft sedan 2001-03-16. Konsultfirma Gunnel & Arne Ohlsson Handelsbolag har funnits sedan och 2001-03-16 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Konsultfirma Gunnel & Arne Ohlsson Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Syrénv. 4, 195 42, Märsta men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-59450222.

Sigtuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Konsultfirma Gunnel & Arne Ohlsson Handelsbolag har idag 969675-6478 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Konsultfirma Gunnel & Arne Ohlsson Handelsbolag

Utbildning samt försäljning av elektriska artiklar, datorer, katalogartiklar och program, samt ombud för katalogföretag.

I Konsultfirma Gunnel & Arne Ohlsson Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ohlsson, Bengt Arne Gordon som är född 1936 och har titeln Bolagsman, Ohlsson, Gunnel Louise som är född 1938 och har titeln Bolagsman, .