Rosenholm Location Based Services Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Rosenholm Location Based Services Handelsbolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sigtuna här finns det många olika Handelsbolag. Rosenholm Location Based Services Handelsbolag tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sigtuna jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Rosenholm Location Based Services Handelsbolag är momsregistrerat sedan2002-08-05 och har organisationsnummer 969686-3332.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Rosenholm Location Based Services Handelsbolag på följande adress Ekv. 4, 195 44, Märsta.

Rosenholm Location Based Services Handelsbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-08-05.

I Rosenholm Location Based Services Handelsbolag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Konsult, etablerings- och ledningsverksamhet och utveckling, produktion och försäljning av kartor, ritningar, mjukvaror, böcker, handledningar, kursmaterial. repotage och artiklar för användning inom telekommunikations-, jordbruks-, trädgårds-, design-, natur-, och rekreationsbranscherna samt därmed förenlig verksamhet.