Skånela Rehab HVB Kommanditbolag

Stockholms län

Information

969687-3703 är organisationsnummer för bolaget Skånela Rehab HVB Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skånela Rehab HVB Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Sigtuna som är den kommunen som Skånela Rehab HVB Kommanditbolag finns i.

Skånela Rehab HVB Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2002-08-21 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Skånela Rehab HVB Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Skånela Rehab HVB Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Sigtuna som också är .

Firmatecknare för Skånela Rehab HVB Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Skånela Rehab HVB Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-59038043 eller genom brev på följande adress:
Ekebylund , 195 96, Rosersberg

Öppen sjukvård och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skånela Rehab HVB Kommanditbolag och det är Niby, Yvonne Elfriede Wilhelmine som är född 1957 och har titeln Komplementär,