Valsta VVS Isolering Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Valsta VVS Isolering Kommanditbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sigtuna som är den kommunen där Valsta VVS Isolering Kommanditbolag finns. I Sigtuna så finns det många olika Kommanditbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Valsta VVS Isolering Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket Valsta VVS Isolering Kommanditbolag har haft sedan 2002-12-05. Valsta VVS Isolering Kommanditbolag har funnits sedan och 2002-12-05 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Valsta VVS Isolering Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Idung. 6, 195 51, Märsta men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2210781.

Sigtuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Valsta VVS Isolering Kommanditbolag har idag 969688-8610 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -komplementären är den som för stunden ansvarar för Valsta VVS Isolering Kommanditbolag

Datasupport till småföretag, med huvudsaklig inriktning mot nätverk och applikationshantering, byggnads- och isoleringsverksamhet inom VVS-sektorn.

I Valsta VVS Isolering Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ström, Kjell Olov som är född 1952 och har titeln Komplementär, West, Anna Madeleine som är född 1985 och har titeln Kommanditdelägare, .