KAMAFRI Konsult Handelsbolag

Stockholms län

Information

KAMAFRI Konsult Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Sigtuna. Det är nämligen den kommunen som KAMAFRI Konsult Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

KAMAFRI Konsult Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-02-13.

KAMAFRI Konsult Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-11-30. Men sedan 2003-02-13 så har KAMAFRI Konsult Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Rektor Cullbergs v. 4 B, 193 35, Sigtuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KAMAFRI Konsult Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-59251009.

Sigtuna arbetar för att verksamheter som KAMAFRI Konsult Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för KAMAFRI Konsult Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Konsultverksamhet i företagsledning och friskvård.

Firmatecknare för KAMAFRI Konsult Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till KAMAFRI Konsult Handelsbolag och det är följande personer, Karlsson, Hans Bertil som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Jane Anita Maria som är född 1956 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för KAMAFRI Konsult Handelsbolag är 969689-9609.