Carbcon Handelsbolag

Stockholms län

Information

Carbcon Handelsbolag är ett av många företag som finns i Sigtuna. Det är nämligen den kommunen som Carbcon Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Carbcon Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-03-27.

Carbcon Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-12-02. Men sedan 2003-03-27 så har Carbcon Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Vidbo Prästgård, 195 94, Märsta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Carbcon Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 018-671573.

Sigtuna arbetar för att företag som Carbcon Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Carbcon Handelsbolag. Det finns flera företag i Stockholms län.

Konsultverksanhet och utbildning inom naturvetenskap. Handel med värdepapper och egendom. Import, export samt försäljning av mätinstrument, utrustning och datorprogram som används för positionsbestämmingar exempelvis GPS-utrustningar.

Firmatecknare för Carbcon Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Carbcon Handelsbolag och det är följande personer, Helander Kenne, Anne Cecilia som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Kenne, Lennart Frans Olov som är född 1944 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Carbcon Handelsbolag är 969690-0050.