Dejone Media Handelsbolag

Stockholms län

Information

Tillverka websidor, videoproduktion, cd rom produktion, ljud musik produktion, DVD produktion, trycksaker, foto. Utbildning inom data och media med upphovsrätt och mönsterskydd.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dejone Media Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Sigtuna så är Dejone Media Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sigtuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sigtuna och i Stockholms län. Redan 2003-05-09 så skapades Dejone Media Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel Dejone Media Handelsbolag har haft det sedan 2004-02-12.

Dejone Media Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-02-12

969693-6674 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sigtuna.

Just nu är Dejone Media Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Dejone Media Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 076-2552639 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dejone Media Handelsbolag är Björnsrud, Bäck Ingrid Anita som är född 1937 och har titeln Bolagsman, Björnsrud, Johan Leonard som är född 1978 och har titeln Bolagsman, .