Söderbytorp Konsult Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Sigtuna finns det ett Handelsbolag som heter Söderbytorp Konsult Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Söderbytorp Konsult Handelsbolag i Stockholms län. Sigtuna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2003-08-21 så har Söderbytorp Konsult Handelsbolag varit registrerat och sedan 2007-01-11 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Söderbytorp Konsult Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med Söderbytorp Konsult Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Söderbytorp Lunda, 195 93, Märsta. Vi ni istället prata med Söderbytorp Konsult Handelsbolag så kan ni göra det på 08-59143232.

Handel med hästar, uppfödning och innehav av trav-, galopp-, rid- och dressyrhästar och därmed förenlig verksamhet samt konsultverksamhet inom bygg- och byggnadssmidesbranschen.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Sundström, Susanne Katarina som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Vestergren, Lars Åke Eugén som är född 1940 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av Vestergren, Lars Åke Eugén. .

Söderbytorp Konsult Handelsbolag har 969695-5435 som sitt organisationsnummer.