Greypower Handelsbolag

Stockholms län

Information

969697-1838 är organisationsnummer för verksamheten Greypower Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Greypower Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sigtuna som är den kommunen som Greypower Handelsbolag finns i.

Greypower Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-11-04 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Greypower Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-19.

Greypower Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Sigtuna som också är .

Firmatecknare för Greypower Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Greypower Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-55069900 eller genom brev på följande adress:
Kämpev. 27, 151 54, Södertälje

Tjänster och rådgivning inom produktutveckling, marknadsföring och management ävensom viss verksamhet inom seminarie och undervisningsområdet.

Det finns olika personer som har en koppling med Greypower Handelsbolag och det är Biståndsföreningen Svenska Jellinekfoden som är född och har titeln Bolagsman, Sigtuna Classic Car Club som är född och har titeln Bolagsman, Harvey, Michael Edward Robert som är född 1946 och har titeln Prokurist,