Julia's Foder & Tillbehör Handelsbolag

Stockholms län

Information

Julia's Foder & Tillbehör Handelsbolag är ett av många företag som finns i Sigtuna. Det är nämligen den kommunen som Julia's Foder & Tillbehör Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Julia's Foder & Tillbehör Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-03-10. Men sedan 2005-03-31 så har Julia's Foder & Tillbehör Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Söderbyv. 1 D, 195 60, Arlandastad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Julia's Foder & Tillbehör Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-59119100.

Sigtuna arbetar för att företag som Julia's Foder & Tillbehör Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Julia's Foder & Tillbehör Handelsbolag. Det finns flera företag i Stockholms län.

Försäljning av djurfoder och djurtillbehör. Tillverkning och uthyrning av djurtillbehör. Ponnyridning samt hästkörning vid kalas, student och bröllop.

Firmatecknare för Julia's Foder & Tillbehör Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Julia's Foder & Tillbehör Handelsbolag och det är följande personer, Hedeland, Maria Elisabet som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Hedeland, Sofie Johanna som är född 1978 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Julia's Foder & Tillbehör Handelsbolag är 969709-0679.