Höijer och Björk Handelsbolag

Stockholms län

Information

969713-1028 är organisationsnummer för företaget Höijer och Björk Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Höijer och Björk Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sigtuna som är den kommunen som Höijer och Björk Handelsbolag finns i.

Höijer och Björk Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-09-13 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Höijer och Björk Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Höijer och Björk Handelsbolag är och det finns flera bolag i Sigtuna som också är .

Firmatecknare för Höijer och Björk Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Höijer och Björk Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-7741209 eller genom brev på följande adress:
Nyborgsv. 27, 195 71, Rosersberg

Tävling med hästar. Bygg entreprenad. Bilreparationer.

Det finns olika personer som har en koppling med Höijer och Björk Handelsbolag och det är Björk, Elin Sofia Veronica som är född 1982 och har titeln Bolagsman, Höijer, Hans Peter som är född 1981 och har titeln Bolagsman,