Jonyan China Trading Handelsbolag

Stockholms län

Information

Jonyan China Trading Handelsbolag är ett företag som finns i Sigtuna. I Jonyan China Trading Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björnsson, Sophus Jon som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Zhang Björnsson, Yan som är född 1969 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jonyan China Trading Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Jonyan China Trading Handelsbolag på telefon .

Trade agent, import och export av kläder, smycken, barnartiklar, textilier och heminredning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jonyan China Trading Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Jonyan China Trading Handelsbolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sigtuna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Jonyan China Trading Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-11-03 och Jonyan China Trading Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-11-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jonyan China Trading Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Jonyan China Trading Handelsbolag har 969713-1143 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.