Akenowia Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Akenowia Kommanditbolag är ett företag som finns i Sigtuna. I Akenowia Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Westman, Ewa Victoria Gertrud som är född 1942 och har titeln Komplementär, Kronby, Johan Fredrik Bo som är född 1965 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Akenowia Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Akenowia Kommanditbolag på telefon 070-8595100.

Mental träning, heminredning, handel med hälsoprodukter, litteratur, konsult- och utbildning inom nämnda områden samt därmed förenlig verksamhet. Juridisk verksamhet.

Idag är Akenowia Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Akenowia Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sigtuna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Akenowia Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-10-18 och Akenowia Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-02-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Akenowia Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Akenowia Kommanditbolag har 969714-0821 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.