Sarvind International Handelsbolag

Stockholms län

Information

Sarvind International Handelsbolag är en verksamhet som finns i Sigtuna. I Sarvind International Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Singh, Daljit som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Singh, Varnjit som är född 1985 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sarvind International Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sarvind International Handelsbolag på telefon 076-2381297.

Import av presentartiklar och kläder, att sälja till grossister i sverige och inom eu.

Idag är Sarvind International Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Sarvind International Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sigtuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sarvind International Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-03-23 och Sarvind International Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-03-23.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sarvind International Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av Varnjit Singh och Daljit Singh var för sig.

Sarvind International Handelsbolag har 969714-6000 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.