IGKs Redovisningshuset Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Bud, transport, taxi samt bemaning. Redovisning företag, samt gällande företagsöverlåtelse samt övriga konsultuppdrag ooch transporter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för IGKs Redovisningshuset Kommanditbolag vars bolagstyp är Kommanditbolag.

I Sigtuna så är IGKs Redovisningshuset Kommanditbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sigtuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sigtuna och i Stockholms län. Redan 2006-04-27 så skapades IGKs Redovisningshuset Kommanditbolag och företaget är har F-skattsedel IGKs Redovisningshuset Kommanditbolag har haft det sedan 2006-04-20.

IGKs Redovisningshuset Kommanditbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-04-20

969717-3723 är organisationsnummret för företaget som finns i Sigtuna.

Just nu är IGKs Redovisningshuset Kommanditbolag och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med IGKs Redovisningshuset Kommanditbolag så går det att nå dem via telefon på 073-9978427 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -komplementären

Följande personer är på något sätt aktiva inom IGKs Redovisningshuset Kommanditbolag är Karlsson, Karl Gunnar som är född 1943 och har titeln Komplementär, Karlsson, Inger Viola som är född 1945 och har titeln Kommanditdelägare, .