Sigtuna Ergonomi o IT Handelsbolag

Stockholms län

Information

Sigtuna Ergonomi o IT Handelsbolag är ett av många företag som finns i Sigtuna. Det är nämligen den kommunen som Sigtuna Ergonomi o IT Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sigtuna Ergonomi o IT Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2008-01-04. Men sedan 2008-01-31 så har Sigtuna Ergonomi o IT Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hällsbov. 27, 193 32, Sigtuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sigtuna Ergonomi o IT Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-59250397.

Sigtuna arbetar för att företag som Sigtuna Ergonomi o IT Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Sigtuna Ergonomi o IT Handelsbolag. Det finns flera företag i Stockholms län.

IT. Service, reparation och installation av datorsystem och nätverk.

Firmatecknare för Sigtuna Ergonomi o IT Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sigtuna Ergonomi o IT Handelsbolag och det är följande personer, Ringeling, Arie Geert som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Åhlin, Daniel Yildirim som är född 1977 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Sigtuna Ergonomi o IT Handelsbolag är 969732-0886.