Aero-Projekt, Lennart Scherdin

Stockholms län

Information

250323-XXXX är organisationsnummer för bolaget Aero-Projekt, Lennart Scherdin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aero-Projekt, Lennart Scherdin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sigtuna som är den kommunen som Aero-Projekt, Lennart Scherdin finns i.

Aero-Projekt, Lennart Scherdin har varit registrerat sedan 1964-04-23 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Aero-Projekt, Lennart Scherdin så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Aero-Projekt, Lennart Scherdin är och det finns flera bolag i Sigtuna som också är .

Firmatecknare för Aero-Projekt, Lennart Scherdin är följande:

Vill ni komma i kontakt med Aero-Projekt, Lennart Scherdin så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Flyg- och projekteringsverksamhet samt försäljning av flyg- material.

Det finns olika personer som har en koppling med Aero-Projekt, Lennart Scherdin och det är Scherdin, Nils Lennart som är född 1925 och har titeln Innehavare av enskild firma,