Enplan Consulting

Stockholms län

Information

Enplan Consulting är en verksamhet som finns i Sigtuna. I Enplan Consulting finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sederlin, Kjell Arne som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Enplan Consulting så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Enplan Consulting på telefon 08-59114255.

Företaget skall bedriva försäljning av dataprodukter, komponenter och programvaror för datorer, medicinteknisk utrustning, simulatorer för militärt och civilt bruk konsultationer, planering, projektering och projektledning inom nämnda områden samt mobiltelefonsystem, idka handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Enplan Consulting av bolagstypen Enskild firma.

Enplan Consulting är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sigtuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Enplan Consulting innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Enplan Consulting är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Enplan Consulting så är det följande:

Enplan Consulting har 360204-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.