Herresta Marknads och Projektkonsult

Stockholms län

Information

Herresta Marknads och Projektkonsult är ett företag som finns i Sigtuna. I Herresta Marknads och Projektkonsult finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svanberg, Hans-Erik Roland som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Herresta Marknads och Projektkonsult så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Herresta Marknads och Projektkonsult på telefon 08-4730143.

Uppdrag inom marknadsföring och projektledning med inriktning i första hand inom tjänsteföretag samt utbildning.

Idag är Herresta Marknads och Projektkonsult av bolagstypen Enskild firma.

Herresta Marknads och Projektkonsult är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sigtuna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Herresta Marknads och Projektkonsult innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-03-08 och Herresta Marknads och Projektkonsult är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-04-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Herresta Marknads och Projektkonsult så är det följande:

Herresta Marknads och Projektkonsult har 420426-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.