Gert B Andersson konsult

Stockholms län

Information

420522-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Gert B Andersson konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gert B Andersson konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sigtuna som är den kommunen som Gert B Andersson konsult finns i.

Gert B Andersson konsult har varit registrerat sedan 2007-02-23 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gert B Andersson konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-19.

Gert B Andersson konsult är och det finns flera verksamheter i Sigtuna som också är .

Firmatecknare för Gert B Andersson konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gert B Andersson konsult så kan ni göra det på telefon genom 070-5322018 eller genom brev på följande adress:

Djupgrundläggning, pålning, spont, borrning och projektledning.

Det finns olika personer som har en koppling med Gert B Andersson konsult och det är Andersson, Gert Birger som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,