Ateljé Marieborg

Stockholms län

Information

430928-XXXX är organisationsnummer för företaget Ateljé Marieborg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ateljé Marieborg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sigtuna som är den kommunen som Ateljé Marieborg finns i.

Ateljé Marieborg har varit registrerat sedan 1994-12-22 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ateljé Marieborg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Ateljé Marieborg är och det finns flera bolag i Sigtuna som också är .

Firmatecknare för Ateljé Marieborg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ateljé Marieborg så kan ni göra det på telefon genom 070-7918172 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning av present- och snickeriartiklar, erbjudande av fotoarbeten, entreprenörskap inom snickeri- och fototjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ateljé Marieborg och det är Svartserud, Pär Axel Dennie som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,